Regler – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Ph.d.-uddannelserne på Københavns Universitet > Regler

Regler

Københavns Universitet giver mulighed for at gennemføre forskeruddannelser og opnå ph.d.-graden efter bestemmelserne i Innovationsfondens bekendtgørelse 'Ph.d.-bekendtgørelsen nr. 1039 af 27. august 2013' om ph.d.-graden.

KU’s fælles ph.d.-regler og retningslinjer

Københavns Universitet har vedtaget et sæt fælles regler og retningslinjer som gælder for ph.d.-studerende indskrevet på Københavns Universitet:

KU’s fælles regler og retningslinjer fastlægger de fælles normer for al ph.d.-uddannelse på KU og er fælles minimumsregler.

Fakulteterne fastsætter hver for sig supplerende bestemmelser. KU’s fælles regler og retningslinjer står derfor ikke alene, men skal læses i sammenhæng med den relevante ph.d.-skoles supplerende bestemmelser.

Regler for ph.d.-studerende indskrevet før 1. februar 2008

For ph.d.-studerende der er blevet indskrevet før 1. februar 2008 gælder bestemmelserne i Innovationsfondens bekendtgørelse nr. 114 af 8. marts 2002 om ph.d.-graden. Bedømmelse og forsvar af afhandlingen samt afgørelse om tildeling af ph.d.-graden sker efter reglerne i den nyeste bekendtgørelse nr. 18 af 14. januar 2008: